Ampiainen REMIX 2008 designtävlingen

logo

Publikomröstningens Top Ten:

  1. Karu Selli - Simo, Ilari, Veijo ja Matsi 6 lk.
  2. Tutustumispeli - Emmi Mikkonen, Iida Lahti-Nuuttila ja Katariina Väliahdet
  3. Talvi puisto - Reeta Pääkkönen ja Wenla Koski
  4. Kirjamaattikirjasto - Susanna
  5. Kommunikointilaitteet ja lämmin ympäristö - Jenna, Laura ja Enna
  6. Moderni Bussipysäkki - Carla
  7. Cafe Gekko - Laura Aurinsalo ja Aurora Visa
  8. Happy house - Hanna, Iida-Maria ja Alexandra
  9. Ystävyyden talo - Tuomas Kangas
  10. Huvikartano - Markus ja Ossi

år 2008 deltog Ampiainen i det europeiska temaåret för interkulturell dialog med en designtävling. Uppgiften var att skapa ett föremål, ett rum, en verksamhet eller någonting annat som skulle befrämja en trevlig samvaro och göra det lättare att lära känna andra.

Upphovsrätten till alla idéer, koncept och verk som presenteras på nätutställningen tillhör de upphovsmän och tillverkare som nämns i samband med arbetet. Det är förbjudet att i kommersiellt syfte helt eller delvis kopiera, överföra och distribuera nätutställningens innehåll, arbeten eller idéer. Ansvaret för upphovsrätten tillhör producenten av materialet, d.v.s. den elev som har utfört och fotograferat arbetet eller i sista hand hans eller hennes skola.

Arkivet

> > Bläddra i arkivet

Tävlingsarbeten:

HahtelivaakaKauluriSponsori toimintaPuistoKohtauspaikka ilmojen päälläMuumitaloElephant CinemaTuolipariKaverikaupunkiHappy landOmat TavaratKuulolaiteTutustumispeliHuoneGhetto BlasterJalkapallokenttä (eurooppalainen)Pallomeri peliModerni BussipysäkkiKerhotaloOnnelaHerkullinen tupaHuoneeniKahvikupitmonikansallinen lentokoriYhteinen puuEuropa HouseEurooppa-taloPirttiHuone / LuokkahenkiJalkapallokenttä
 
<< 1 - 30 / 275 >>  

Bläddra