Ampiainen REMIX 2008 suunnittelukilpailu

kilpailun tunnus

Yleisöäänestyksen Top-10:

  1. Karu Selli - Simo, Ilari, Veijo ja Matsi 6 lk.
  2. Tutustumispeli - Emmi Mikkonen, Iida Lahti-Nuuttila ja Katariina Väliahdet
  3. Talvi puisto - Reeta Pääkkönen ja Wenla Koski
  4. Kirjamaattikirjasto - Susanna
  5. Kommunikointilaitteet ja lämmin ympäristö - Jenna, Laura ja Enna
  6. Moderni Bussipysäkki - Carla
  7. Cafe Gekko - Laura Aurinsalo ja Aurora Visa
  8. Happy house - Hanna, Iida-Maria ja Alexandra
  9. Ystävyyden talo - Tuomas Kangas
  10. Huvikartano - Markus ja Ossi

Vuonna 2008 Ampiainen otti osaa Euroopan kultturien välisen vuoropuhelun teemavuoteen suunnittelukilpailulla. Mikä helpottaisi muihin tutustumista? Esine, tila, toimintatapa vai aivan jokin muu juttu? Tehtävänä oli kehittää idea ja lähettää kuva mallista tai luonnoksesta.

Tekijänoikeudet: Kaikkien nettinäyttelyssä esiteltyjen ideoiden, konseptien ja teosten tekijänoikeudet kuuluvat työn yhteydessä mainituille tekijöille ja valmistajille. Nettinäyttelyn sisällön, siinä esiteltyjen töiden tai niiden osien kopiointi, siirtäminen ja jakelu sekä kaikenlainen kaupallinen hyödyntäminen on kielletty. Vastuu tekijänoikeuksista kuuluu aineiston tuottajalle: työn toteuttaneelle ja kuvanneelle oppilaalle tai viime kädessä koululle.

Verkkonäyttelyn arkisto

> > Selaa arkistoa

Kilpailutöitä:

HahtelivaakaKauluriSponsori toimintaPuistoKohtauspaikka ilmojen päälläMuumitaloElephant CinemaTuolipariKaverikaupunkiHappy landOmat TavaratKuulolaiteTutustumispeliHuoneGhetto BlasterJalkapallokenttä (eurooppalainen)Pallomeri peliModerni BussipysäkkiKerhotaloOnnelaHerkullinen tupaHuoneeniKahvikupitmonikansallinen lentokoriYhteinen puuEuropa HouseEurooppa-taloPirttiHuone / LuokkahenkiJalkapallokenttä
 
<< 1 - 30 / 275 >>  

Selaa näyttelyä